Drvo snage – likovno-meditativna radionica

//Drvo snage – likovno-meditativna radionica

Drvo snage – likovno-meditativna radionica

Osnažite se za svakodnevne životne izazove na našoj likovno-meditativnoj radionici! Radionica je za sve polaznike besplatna, a broj mjesta ograničen – stoga požurite s vašom prijavom. Likovni talent, vještina ili predznanje su nevažni – neovisno o njima svi mogu sudjelovati u radionici.

Snaga nam je uvijek potrebna za nositi se sa svakodnevnim stresom i neugodnim situacijama, zar ne? Na našoj radionici možete otkriti, osvijestiti i prizvati u vašu svakodnevicu vaše unutarnje snage i potencijale kojih niste svjesni ili za koje ste zaboravili da postoje.

Nakon vođene fantazije tijekom koje ćete se ugodno opustiti i u vašu svijest kroz metaforu drveta prizvati vaše osobine, karakteristike, vještine i iskustva koji utjelovljuju vaše snage dat ćete svom drvetu materijalni oblik slikajući ga i crtajući akvarelom, temperama, pastelama, flomasterima… Nosite svoje drvo snage doma kao svakodnevni podsjetnik koliko je zapravo snage u vama za sve izazove koji su ispred vas.

Radionica će se održati u četvrtak, 24.05.2018., u 18:00 sati, u prostorijama Udruge za razvoj kulture mladih Kulturni front, na adresi Opatija, M. Tita 42.

Osigurajte svoje mjesto na radionici prijavom u naš fb inbox ili na mail kre.art.ivni-kantun@kulturnifront.hr

Ovo je četvrta radionica iz ciklusa kreativnih radionica pod nazivom „KreARTivni kantun“ kojeg organizira naša Udruga, pa ako još niste svakako navratite u naš udružni kantunčić izvesti kakvu kantunariju. Sav materijal za radionice osigurava Udruga Kulturni front.

Ujedno vas podsjećamo da je ova radionica dio naših aktivnosti povodom sudjelovanja u Danima otvorenih vrata udruga 2018. čime želimo širu javnost upoznati s aktivnostima koje provodi naša Udruga, te pozvati da se u njih uključe.

By | 2018-05-22T05:51:58+00:00 svibanj 22nd, 2018|KreARTivni kantun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.