Kreativna radionica hvatača snova – izvještaj

//Kreativna radionica hvatača snova – izvještaj

Kreativna radionica hvatača snova – izvještaj

Prošli petak, 10.studenog,  se u našoj Udruzi održala prva pilot kreativna radionica za mlade u okviru koje su polaznici sami izrađivali svoje vlastite hvatače snova (dream catchere), pri tome naučili nešto o sebi i odlično se zabavili!
Na radionici je bila šarolika ekipa, baš kao što su šaroliki i njihovi predivni dreamcatcheri, koji svaki za sebe priča priču o svom stvaratelju.
Udružni kreativni radionički stol je bio pun, pun, pun, i za radionicu se doslovce tražilo mjesto više.
Za sudjelovanje u radionici nije bilo potrebno nikakvo prethodno iskustvo, talent, vještina, spretnost ili znanje sudionika; voditeljice radionice su polaznicima radionice detaljno objasnile kako isplesti vlastiti hvatač snova i svi redom su ispali prelijepo i posebno.
Polaznici radionice su se ujedno i upoznali s legendama sjevernoameričkih Indijanaca koji su prvi i počeli plesti hvatače snova. Dobili su i tzv. „bojanku za odrasle“ u obliku hvatača snova kako bi u nju simbolično „hvatali“ sve negativnosti iz svojih svakodnevnih života i ujedno osvješćivali motivirajuće, pozitivne i podržavajuće osobine, aktivnosti, činjenice, događaje, osobe itd. koje su prisutne u njihovoj svakodnevici.
Evo samo nekih od dojmova naših polaznika s radionice:
“Oduševljena sam! Jako lijepo, pozitivna energija, smirenost, duhovnost, dobri ljudi i jako sam sretna što sam naučila raditi svoje dreamcatchere.”
“Super je! Vrlo opuštajuće, jedva čekam sljedeću!”
“Super radionica, dobra vibra i glazba. Drago mi je da se ovako nešto odvija i po mom mišljenju je ova radionica kreativna isto koliko je radionica osobnog razvoja. Sve 5, samo nastavite!”
“Odlična ideja, drago mi je da sam sudjelovala i definitivno pratim za buduće radionice (za koje se nadam da će ih biti).”

By | 2017-11-21T16:52:46+00:00 studeni 13th, 2017|KreARTivni kantun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.