Kreativna radionica izrade adventskih kalendara – izvještaj

//Kreativna radionica izrade adventskih kalendara – izvještaj

Kreativna radionica izrade adventskih kalendara – izvještaj

Provirite kako smo se zabavili izrađujući adventske kalendare! Iako je bio neki sasvim običan utorak navečer udružni prostor se napunio mladim kreativcima. Prvi dan prosinca nam je pred vratima, a i Božić već pomalo miriši!

Svaki kalendar bio drugačiji i poseban, a umjesto čokoladica su se u njega stavljali motivirajući i inspirativni citati. Bilo je tu svega – od afganistanskih poslovica, citata velikih filozofa i književnika do izjava celebretyja poput Oprah Winfrey ili Madonne 😉 Na taj način smo željeli potaknuti polaznike radionice da redom otvarajući prozorčiće svojih adventskih kalendara tijekom prosinca svaki dan promišljaju o sebi, svom mjestu u svijetu, putevima koje mogu izabrati, svojim osjećajima, osobinama i postupcima.

Za izradu kalendara smo punudili različite materijale i predmete koji bi možda inače završili u otpadu Ovdje je bilo kartona većih i manjih dimenzija, rola od toaletnih papira i papirnatih ubrusa, kutijica od lijekova i šibica, ostataka papira za zamotavanje, starih božićnih ukrasa itd. Malo ekološke svjesnosti ne škodi, zar ne?

By | 2017-11-25T14:32:18+00:00 studeni 23rd, 2017|KreARTivni kantun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.