Kreativna radionica izrade adventskih kalendara

//Kreativna radionica izrade adventskih kalendara

Kreativna radionica izrade adventskih kalendara

Ho ho ho! Praznici nam stižu! Svim na zemlji mir veselje! Plus evo nam i prvog snijega! A za još bolje ufuravanje u najradosniji dio godine KF-ovci su za vas pripremili BESPLATNU kreativnu radionicu izrade adventskih kalendara. Ali malo drugačijih adventskih kalendara…po čemu su drugačiji? Ako imaš15-30 godina dođi na našu radionicu i saznaj!

Svi koji ste propustili prepunu radionicu izrade hvatača snova ne dopustite da vam se to dogodi ponovno i rezervirajte svoje mjesto na ovoj radionici na vrijeme – do ponedjeljka 20.11.2017. Prijavite se u naš fb inbox ili na mail adresu.

Zaposlit ćemo vaše ručice i maštu, a raspoloženje popraviti prigodnom glazbom, mirisom vanilije i cimeta, vrućim čajem i smijehom. Jamčimo vam dobru zabavu i vrlo posebne i osobne adventske kalendare koji će vam biti inspiracija i motivacija svakim danom prosinačkog odbrojavanja sve do Božića.

Radionica će se ponovno održati u prostorijama naše Udruge za razvoj kulture mladih „Kulturni front“ na adresi Opatija, M. Tita 42, i to u utorak 21.11.2017. u 18:00 sati. Sve materijale na radionici osigurava Udruga.

By | 2017-11-21T16:51:46+00:00 studeni 15th, 2017|KreARTivni kantun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.