Prostorije udruge Kulturni front ovog će tjedna biti ispunjene sadržajima za posjetitelje raznih uzrasta i interesa.

Tako će Klub mladih Gradskog društva Crvenog križa Opatije u četvrtak 09.05. održati kratku radionicu osnova prve pomoći povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa. Početak je najavljen u 17:30h, a sudjelovanje je besplatno.

Ostatak tjedna namijenjen je programima u sklopu projekta „Kreativni nered“, pa će tako petak 10.05. ovog puta privući ljubitelje Disney naslova. U zabavnom multimedijskom Disney kvizu natjecatelji će se nadmetati u znanju popularnih pjesama i priča probranih iz bajkovite klasike, ali i najnovijih hitova. Kviz je namijenjen za sve uzraste od sedmog razreda na više, a početak je zakazan u 20h.

Nedjeljno poslijepodne 12.05. rezervirano je pak za kreativno opuštanje uz Origami radionicu. Posjetitelji će ovom prilikom pronaći nešto za sebe i naučiti kako udahnuti život papiru te ga pretvoriti u zmajeve, čarobnjake, ždralove, leptire ili cvijeće, ovisno o svom uzrastu, vještini i, naravno, strpljenju. Origami već odavno drži ugled aktivnosti koja djeluje na poboljšanje percepcije, koordinacije pokreta i kreativnosti te ima pozitivan učinak u borbi protiv stresa. Radionica počinje u 18h.

Članovi udruge Kulturni front pozivaju sve zainteresirane da im se priključe na ovim druženjima te u ugodnoj atmosferi steknu nova znanja i vještine. Za posjet radionicama nije potrebno učlanjenje.
Upute kako nas naći možete vidjeti ovdje, a ukoliko imate pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu udruga.kulturnifront@gmail.com ili putem naše Facebook stranice.