Kraj tjedna u udruzi Kulturni front obilježit će neka zanimljiva događanja za javnost koje članovi udruge provode u sklopu projekta „Kreativni nered“.

Tako će petak 03.05. proći u znaku kviza „Biseri klasične glazbe“, namijenjenog početnicima, u kojem će igrači pogađati poznate melodije klasičnih skladatelja, upravo one stvari koje slušamo u reklamama, filmovima, na vjenčanjima i proslavama, a da ne znamo odakle zapravo potječu i tko je njihov autor. Cilj kviza je osvijestiti kako smo okruženi klasikom i kako je svi podsvjesno poznajemo te se zabaviti uz večer vrhunske glazbe. Kviz počinje u 19h u prostoru udruge na adresi Maršala Tita 42, Opatija.

U nedjelju 05.05. udruga pak nastavlja s Igraonicama društvenih igara koje će se u sklopu projekta „Kreativni nered“ održavati na mjesečnoj bazi. Mladi volonteri će i ovog puta svojim posjetiteljima prezentirati moderne stolne igre koje su pokorile svijet, a osobito aktualni su ovog puta Game of Thrones Monopoly i Game of Thrones Rizik. Osim njih, Kulturni front u svojoj stalno rastućoj ponudi ima preko 50 naslova, tako da će svatko pronaći igru po svom ukusu: u trajanju od 5 minuta do 5 sati, za 2,3,4,5,6, ili 12 igrača, te za razne uzraste, pri čemu treba napomenuti da je ipak većina igara primijenjena za djecu od 10 godina starosti na dalje. Igraonica je otvorena od 17 do 22 sata.