hp skolaU Udruzi Kulturni front nikad nije dosadno, nakon kratke pauze od dječjih programa nastavljamo s novim događajima. U nedjelju 18.10.2015., od 15:00 do 18:00 u prostoru Društva sportova na moru u Voloskom (prostor se nalazi iznad Caffe bara Surf) održat će se „Harry Potter škola“, dio projekta „Škola magične kreativnosti – 4 opatijska svijeta“, pod pokroviteljstvom Grada Opatije.

Program je namijenjen uzrastu od 5 do 12 godina te se sastoji od nekoliko kreativno – edukativnih radionica, pričanja priča i igara. Cilj projekta je osigurati djeci, kroz kreativan rad, uspješno razvijanje svoje potencijale. Upravo s tom idejom i jesu osmišljene ove radionice, kako bi bili jedan od „pomoćnih kotačića“ roditeljima djece Grada Opatije i okolice u razvoju dječjih potencijala i afiniteta.

Počela je nova školska godina i razredbeni klobuk je podijelio učenike po domovima u Školi vještičarenja i čarobnjaštvu, KF Hogwartsu. Na rasporedu su sljedeći predmeti: „Briga o magičnim stvorenjima“, „Metlobojska radionice“, „Čarobni napitci“, „Drevne rune“, „Obrana od mračnih sila“, a učit ćemo i imitirati zabavnu predstavu „Mysterious ticking noise“. Nastava počinje 18.10.2015. u 15:00 sati.

Očekujemo Vašu sovu! 🙂