Pažnja, pažnja!

Pozivamo sve gamere, i one koji će to tek postati, da nam se pridruže 11.4.2015. u proslavi International TableTop Day-a , međunarodnog dana stolnih igara, kada se cijeli svijet ujedinjuje u uzajamnom cilju – druženju i zabavljanju uz stolne igre. Udruga za razvoj kulture mladih “Kulturni front”, po treći put organizira dan društvenih igara Liburnian Tabletop Day u atraktivnom prostoru hostela “Link” u Lovranu. Početak je u 14 h, a igranje traje do ranih jutarnjih sati.

Više informacija  ovdje

Nudimo:

– preko 40 različitih društvenih igara – od klasičnih (šah, Jenga, Monopoly, Rizik) do različitih igara smještenih u SF&fantasy settingu (Settlers of Catan, Munchkin, Machina Arcana, Citadels…)

– prezentacije igara uz voditelje

– prezentacija stolno-strateške igre Warhammer

– štand “Carta Magica”

– nekoliko nagradnih turnira

– tombolu s vrijednim boardgame-om kao glavnom nagradom

– vođene RPG kampanje

– Giant “Settlers of Catan” slobodan za igranje.

Ako ste početnik, dođite i uđite u svijet igara za koji niste ni znali da postoje. Uz pomoć naših volontera iskušajte razne igre koje kasnije možete uvesti kao redovan sadržaj obiteljskih i prijateljskih druženja. Ako ste pak okorjeli „gamer“, iskoristite priliku proučiti neku od igara koje ste vidjeli na policama ili raznim listama,ali niste imali priliku uživo testirati sa svojom ekipom i provjeriti odgovara li vam. Za daljnje informacije i najave pratite nas na eventu https://www.facebook.com/events/656881627791196/

Ulaznica: 10 kn