Prezentacija Airsoft udruge Kvarner

//Prezentacija Airsoft udruge Kvarner

Prezentacija Airsoft udruge Kvarner

Ljubitelji adrenalina i aktivnosti u prirodi ove će subote imati priliku poslušati prezentaciju Airsoft udruge Kvarner te se upoznati s ovim sve popularnijim oblikom amaterskog sporta. Prezentacija će se održati u prostoru opatijske udruge Kulturni front na adresi Maršala Tita 42 s početkom u 17 sati. Posjetitelji će doznati što je airsoft i kako se igra, kakva se oprema koristi i ono najvažnije – kako se uključiti.

Za one koji nisu sigurni što je točno airsoft, riječ je o sportu koji se temelji na simulaciji vojne aktivnosti uz uporabu replika vatrenog oružja koje ispaljuju sitne plastične kuglice. Kako ne bi došlo do ozljeda, igrači nose zaštitnu opremu i poznaju sigurnosnu riječ za prekid igre.

Svoje je prve pobornike airsoft stekao u Japanu i Hong Kongu, a kroz svoju je dvanaestogodišnju tradiciju u Hrvatskoj osvojio više od tisuću igrača okupljenih u razne timove i udruge. Ovakva vrsta sporta sve više plijeni i pozornost žena, što svakako može potvrditi Sara Mart, predsjednica Airsoft Udruge Kvarner. Radi se o udruzi koja okuplja nekoliko klubova u Rijeci i okolici s ciljem promocije ovog hobija, sudjelovanja u airsoft eventima te drugih aktivnosti u prirodi, kao što su planinaranje, streljaštvo, streličarstvo…

Udruga-domaćin Kulturni front poziva sve zainteresirane da posjete prezentaciju, prošire vidike i iskušaju ovaj adrenalinski doživljaj na jednom od sljedećih treninga.

By | 2019-04-04T14:19:09+00:00 travanj 4th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.